Kadulla Villa

Palugaswewa
Kadulla Villa Öne Çıkan Resim
Kadulla Villa Dış Mekan
Kadulla Villa İç Mekan
Kadulla Villa Kahvaltı
Kadulla Villa Kahvaltı
Image More +20 fotoğraf
Kadulla Villa
Niwasa 20 Road, Dadulla Road Habarana , Palugaswewa

Habarana bölgesindeki Kadulla Villa konaklamanızda, Minneriya Ulusal Parkı ile 9 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Pidurangala Kayası ile 9,4 mi (15,1 km) ve Ritigala Harabeleri ile 9,9 mi (16 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

4 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 3 Yatak Odası, Sigara İçilebilir, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı
Room
Economy Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilebilir, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x