Paradise Green-Park Hotel

Kuzeydoğu Bulgaristan, Primorski
Paradise Green-Park Hotel Genel
Paradise Green-Park Hotel Genel
Paradise Green-Park Hotel Genel
Paradise Green-Park Hotel Öne Çıkan Resim
Paradise Green-Park Hotel Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Paradise Green-Park Hotel
Golden Sands Varna Kuzeydoğu Bulgaristan, Primorski

Paradise Green-Park Hotel misafirlere Golden Sands bölgesinde, plaj yakınında, Aquapolis ve Altın Kum Plajı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Trifon Zarezan Plajı ile 1,1 mi (1,7 km) ve Golden Sands Yacht Port ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Golden Eagle, Paradise Green-Park Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Küçük mutfak olan 110 odasında evinizin konforunu yaşayın. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretli kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için spa küveti ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Küçük Mutfak
Stüdyo,
Stüdyo, Küçük Mutfak (1 Adult + 2 Children)
Family
Family Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x