Paradise Beach Resort

Decentralized Administration Of The Aegean, Paradise
Paradise Beach Resort Genel
Paradise Beach Resort Genel
Paradise Beach Resort Öne Çıkan Resim
Paradise Beach Resort Dış Mekan
Paradise Beach Resort Dış Mekan
Image More +64 fotoğraf
Paradise Beach Resort
Paradise Beach Decentralized Administration Of The Aegean, Paradise

Paradise Beach Resort misafirlere Mikonos bölgesinde, plajda, Mikonos Yeni Limanı ve Ege Adaları ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Paradise Beach ile 0,1 mi (0,1 km) ve Ornos Plajı ile 4,1 mi (6,6 km) mesafede.

Yunan mutfağı sevenler için FREDDYS ideal; otelin denize sıfır restoranı misafirlere okyanus manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 2 plaj barı bulunmaktadır.

Misafirler için 20 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Superior
Superior Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x