Paqui B&B By Rotamundos

Campestre-Lomas
Paqui B&B By Rotamundos Öne Çıkan Resim
Paqui B&B By Rotamundos Dış Mekan
Paqui B&B By Rotamundos Dış Mekan
Paqui B&B By Rotamundos Dış Mekan
Paqui B&B By Rotamundos Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Paqui B&B By Rotamundos
Calle Louisiana 4304 Chihuahua , Campestre-Lomas

Paqui B&B By Rotamundos size Chihuahua merkezinde, El Encino Trailhead ve Semilla Bilim ve Teknoloji Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Chihuahua Katedrali ile 2,3 mi (3,6 km) ve Chihuahua Otonom Üniversitesi ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

9 klimalı oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve ortak alanda televizyon vardır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Oda
Room
Standard Oda
Room
Standard Ortak Ranzalı Oda
Room
Traditional Ortak Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x