Eden Bleu Hotel

Zig Zag Ward
Eden Bleu Hotel Genel
Eden Bleu Hotel Genel
Eden Bleu Hotel Genel
Eden Bleu Hotel Genel
Eden Bleu Hotel Genel
Image More +89 fotoğraf
Eden Bleu Hotel
btwn Victoria and Seychelles Airport , Zig Zag Ward

Mahe Adası bölgesindeki Eden Bleu Hotel misafirlere iskele üstünde, Linite Stadyumu ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Trois Freres Trail ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Victoria Saat Kulesi ile 2,3 mi (3,7 km) ve Seychelles National Botanical Gardens ile 2,9 mi (4,6 km) mesafede.

Otelin restoranı The Marlin Bleu misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 87 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 42-inç LED televizyon ve ücretli kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz ve sauna mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş vardır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Mahe Adası bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 8877 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Executive Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Marina Manzaralı
Room
Luxury Süit, Marina Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x