Panoramahotel Am Sonnenhang

Etschtal, Tirolo
Panoramahotel Am Sonnenhang Genel
Panoramahotel Am Sonnenhang Genel
Panoramahotel Am Sonnenhang Genel
Panoramahotel Am Sonnenhang Genel
Panoramahotel Am Sonnenhang Genel
Image More +67 fotoğraf
Panoramahotel Am Sonnenhang
via principale 19 Etschtal, Tirolo

Panoramahotel Am Sonnenhang misafirlere Tirolo bölgesinde, golf sahasına yakın, Ortler Ski Arena ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Hochmuth Teleferiği ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Merano Termali ile 3,2 mi (5,2 km) ve Gilfpromenade ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Panoramahotel Am Sonnenhang misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

50 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, kapalı havuz ve spa küveti mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Oda, Vadi Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
Premium Süit
Room
Superior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x