Vinea - Suites & Apartments

Etschtal, Tirolo
Vinea - Suites & Apartments Genel
Vinea - Suites & Apartments Genel
Vinea - Suites & Apartments Öne Çıkan Resim
Vinea - Suites & Apartments Dış Mekan
Vinea - Suites & Apartments Şaraphane
Image More +55 fotoğraf
Vinea - Suites & Apartments
Via Monte Benedetto, 16 Etschtal, Tirolo

Tirolo bölgesindeki Vinea - Suites & Apartments misafirlere dağda, Kurhaus ve Merano Termali ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Trauttmansdorff Kalesi Bahçeleri ile 6,3 km ve Merano 2000 Teleferiği ile 7,7 km mesafede.

Apart dairede misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz, sauna ve spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Apart Daire
Apart
Apart Daire, Balkon
Süit,
Süit, Dağ Manzaralı
Room
Standard Apart Daire
Room
Apart Daire, Dağ Manzaralı
Room
Junior Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x