Panorama Mountain Resort

Fil Dağları, Kampot
Panorama Mountain Resort Genel
Panorama Mountain Resort Öne Çıkan Resim
Panorama Mountain Resort Dış Mekan
Panorama Mountain Resort Dış Mekan
Panorama Mountain Resort Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Panorama Mountain Resort
Teuk Chhou Road, Phum Trapeang Kna Fil Dağları, Kampot

Kampot bölgesindeki Panorama Mountain Resort konaklamanızda Bokor Ulusal Parkı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Thmor Tada Sach-Chaing Waterfall ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Entanou Köprüsü ile 5,2 mi (8,3 km) ve Kampot Night Market ile 5,7 mi (9,2 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

5 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Nehir Manzaralı
Room
Deluxe Süit
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x