Panbil Residence Serviced Apartment

Riau Archipelago, Batam
Panbil Residence Serviced Apartment Genel
Panbil Residence Serviced Apartment Öne Çıkan Resim
Panbil Residence Serviced Apartment Dış Mekan
Panbil Residence Serviced Apartment Oda Manzaraları
Panbil Residence Serviced Apartment Oda Manzaraları
Image More +48 fotoğraf
Panbil Residence Serviced Apartment
Jalan Ahmad Yani, Panbil Estate Muka Kuning, Sei Beduk Riau Archipelago, Batam

Batam bölgesindeki Panbil Residence Serviced Apartment konaklamanızda, Batam Centre Feribot Terminali ve Kepri Alışveriş Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu apart daire Nagoya Tepesi Alışveriş Merkezi ile 6,9 mi (11,2 km) ve Port Bay Feribot Terminali ile 7,4 mi (11,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 334 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 55-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ayrı oturma alanı ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, 2 Yatak Odası
Executive
Executive Süit, 2 Yatak Odası
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Executive Oda
Room
Family Süit, 3 Yatak Odası
Room
Grand Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Çatı Katı Süiti (Penthouse)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x