Palumbo Kendwa

Zanzibar, Kendwa
Palumbo Kendwa Genel
Palumbo Kendwa Genel
Palumbo Kendwa Öne Çıkan Resim
Palumbo Kendwa Dış Mekan
Palumbo Kendwa Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Palumbo Kendwa
Kendwa Zanzibar, Kendwa

Kendwa bölgesindeki Palumbo Kendwa konaklamanızda Kendwa Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Nungwi Natural Aquarium ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu plaj olan otel Nungwi Plajı ile 3 mi (4,8 km) ve Mnarani Doğal Akvaryumu ile 3,3 mi (5,3 km) mesafede.

Palumbo kendwa Palumbo Kendwa misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Bar/oturma salonu, havuz kenarı barı veya bir 2 plaj barı ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 72 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebiir veya 2 açık yüzme havuzu keyfi sürebilir. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x