Palmyra Golden Beach Families and Couples

Monastir
Palmyra Golden Beach Families and Couples Genel
Palmyra Golden Beach Families and Couples Genel
Palmyra Golden Beach Families and Couples Genel
Palmyra Golden Beach Families and Couples Öne Çıkan Resim
Palmyra Golden Beach Families and Couples Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Palmyra Golden Beach Families and Couples
Zone Touristique Skanes Monastir , Monastir

Monastir bölgesindeki Palmyra Golden Beach Families and Couples misafirlere deniz kıyısında, Flamingo Golf Sahası ve Stade Mustapha Ben Jannet ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Bourguiba Mozolesi ile 5,3 mi (8,5 km) ve Ribat of Monastir ile 5,4 mi (8,7 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restaurant Palmyra Golden Beach Families and Couples misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirler için içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı vardır.

259 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz ve kapalı havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x