Helya Beach Resort

Monastir
Helya Beach Resort Genel
Helya Beach Resort Genel
Helya Beach Resort Öne Çıkan Resim
Helya Beach Resort Dış Mekan
Helya Beach Resort Kahvaltı
Image More +25 fotoğraf
Helya Beach Resort
Rue De L Aeroport Monastir Skanes , Monastir

Monastir bölgesindeki Helya Beach Resort misafirlere banliyöde, Stade Mustapha Ben Jannet ve Ribat of Monastir ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Flamingo Golf Sahası ile 5,2 mi (8,4 km) ve Bourguiba Mozolesi ile 5,3 mi (8,5 km) mesafede.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Bu otelde, 4 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirler için içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı vardır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

330 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet vardır.

Açık havuz, kapalı havuz ve su kaydırağı dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Tek
Tek Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Standard
Standard Family Room 2+2
Standard
Standard Family Room 3+1
Superior
Superior Family Room 2+2
Superior
Superior Family Room 3+1

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x