Palmyra Club Amar El Zaman

Sinai Peninsula, Nabq
Palmyra Club Amar El Zaman Genel
Palmyra Club Amar El Zaman Genel
Palmyra Club Amar El Zaman Genel
Palmyra Club Amar El Zaman Genel
Palmyra Club Amar El Zaman Genel
Image More +72 fotoğraf
Palmyra Club Amar El Zaman
El Salam Road Sinai Peninsula, Nabq

Palmyra Club Amar El Zaman konaklamanızda Şarm El-Şeyh merkezinde, Nabq Bay ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Nabq Koruma Alanı ile 11 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel SOHO Meydanı ile 11,5 km ve Shark's Bay (Köpekbalığı Körfezi) ile 13,8 km mesafede.

Restoranda Palmyra Club Amar El Zaman misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz şömine bulunan 174 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlere emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz 4 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Honeymoon
Honeymoon Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x