Palms Ponta Verde by Tropicalis

Maceio
Palms Ponta Verde by Tropicalis Genel
Palms Ponta Verde by Tropicalis Genel
Palms Ponta Verde by Tropicalis Genel
Palms Ponta Verde by Tropicalis Genel
Palms Ponta Verde by Tropicalis Öne Çıkan Resim
Image More +55 fotoğraf
Palms Ponta Verde by Tropicalis
Eng. Mario De Gusmão, 1259, Ponta Verde , Maceio

Maceio (Ponta Verde) bölgesindeki Palms Ponta Verde by Tropicalis konaklamanızda Pajucara Kaykay Parkı ve Ponta Verde Plajı ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Pajucara Plajı ile 1,2 km (0,7 mil) ve Pajuçara El Sanatları Pazarı ile 1,7 km (1,1 mil) mesafede.

Otelin restoranı Restaurante Coqueirais misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 110 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family
Standard
Standard Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Family
Family Vista Mar
Standard
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Casal
Casal Vista Mar
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x