Hotel Pousada Gogo da Ema

Maceio
Hotel Pousada Gogo da Ema Öne Çıkan Resim
Hotel Pousada Gogo da Ema Dış Mekan
Hotel Pousada Gogo da Ema Dış Mekan
Hotel Pousada Gogo da Ema Dış Mekan
Hotel Pousada Gogo da Ema Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Hotel Pousada Gogo da Ema
R. Francisco Laranjeiras,97 , Maceio

Maceio (Ponta Verde) bölgesindeki Hotel Pousada Gogo da Ema misafirlere Ponta Verde Plajı ve Pajucara Plajı ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Jatiuca Plajı ile 2,5 km (1,6 mil) ve Lagoa da Anta Plajı ile 3,5 km (2,2 mil) mesafede.

Otelin restoranı Restaurante Gogó da Ema misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 53 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Triple Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x