Palmeraie Palace

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Annakhil
Palmeraie Palace Genel
Palmeraie Palace Genel
Palmeraie Palace Genel
Palmeraie Palace Genel
Palmeraie Palace Genel
Image More +40 fotoğraf
Palmeraie Palace
Circuit de La Palmeraie, BP 1488 Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Annakhil

Palmeraie Palace misafirlere Marrakech merkezinde, Palmeraie Palace Golf Sahası ve Musée Aman pour la Civilsation de l'Eau au Maroc ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 7,3 mi (11,7 km) ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 5,6 mi (9 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 4 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 314 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Golf sahasında antreman yaptıktan sonra gece kulübü ve sağlık kulübü dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x