Palmbeach Resort & Spa

Cebu Adası, Lapu Lapu
Palmbeach Resort & Spa Genel
Palmbeach Resort & Spa Genel
Palmbeach Resort & Spa Genel
Palmbeach Resort & Spa Öne Çıkan Resim
Palmbeach Resort & Spa Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
Palmbeach Resort & Spa
Sitio Malingin, Punta Engaño Cebu Adası, Lapu Lapu

Lapu-Lapu (Punta Engaño) bölgesindeki Palmbeach Resort & Spa misafirlere CHI, The Spa ve Macellan Tapınağı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel SM City Cebu ile 9,9 mi (15,9 km) ve Waterfront Cebu City Kumarhanesi ile 11,3 mi (18,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 52 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x