Chateau By The Sea

Cebu Adası, Lapu Lapu
Chateau By The Sea Öne Çıkan Resim
Chateau By The Sea Dış Mekan
Chateau By The Sea Dış Mekan
Chateau By The Sea Dış Mekan
Chateau By The Sea Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Chateau By The Sea
Punta Engaño Road Cebu Adası, Lapu Lapu

Chateau By The Sea misafirlere Lapu-Lapu bölgesinde, plajda, CHI, The Spa ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Macellan Tapınağı ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel SM City Cebu ile 9,4 mi (15,1 km) ve Waterfront Cebu City Kumarhanesi ile 10,7 mi (17,2 km) mesafede.

Resort otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Resort otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Ocean
Ocean Room with 1 Queen Bed and 1 Single Bed
Room
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı
Room
Ocean Room with 1 King Bed

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x