Palmas Hotel & Spa

Governador Celso Ramos
Palmas Hotel & Spa Genel
Palmas Hotel & Spa Öne Çıkan Resim
Palmas Hotel & Spa Dış Mekan
Palmas Hotel & Spa Dış Mekan
Palmas Hotel & Spa Dış Mekan
Image More +15 fotoğraf
Palmas Hotel & Spa
Rua Rosendo Joaquim Sagas 3350 , Governador Celso Ramos

Governador Celso Ramos bölgesindeki Palmas Hotel & Spa konaklamanızda, Praia da Camboa ve Praia da Fazenda da Armação ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu otel Praia Sisal ile 1,1 mi (1,8 km) ve Praia de Ilhéus ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Palmas Hotel & Spa misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, kapalı havuz ve yapay nehir vardır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve piknik alanı vardır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x