Águas de Palmas Resort

Governador Celso Ramos
Águas de Palmas Resort Genel
Águas de Palmas Resort Genel
Águas de Palmas Resort Genel
Águas de Palmas Resort Genel
Águas de Palmas Resort Genel
Image More +26 fotoğraf
Águas de Palmas Resort
Rua dos Recantos, 80 Praia de Palmas , Governador Celso Ramos

Águas de Palmas Resort misafirlere Governador Celso Ramos bölgesinde, plaj yakınında ve Praia de Palmas ile yaya olarak 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu resort otel Praia de Ilhéus ile 0,5 mi (0,7 km) ve Praia Sisal ile 2,4 mi (3,8 km) mesafede.

Restoranda Águas de Palmas Resort misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 75 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz, kapalı havuz ve su kaydırağı dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda (Aquarius)
Executive
Executive Oda
Deluxe
Deluxe Oda (Nautilus)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x