Palmarinha De Goa unit of GKP Real Estat

Calangute
Palmarinha De Goa unit of GKP Real Estat Dış Mekan
Palmarinha De Goa unit of GKP Real Estat Oda
Palmarinha De Goa unit of GKP Real Estat Oda
Palmarinha De Goa unit of GKP Real Estat
Porbavaddo Calangute Bardez , Calangute

Calangute bölgesindeki Palmarinha De Goa unit of GKP Real Estat konaklamanızda, Baga Plajı ve St. Alex Kilisesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Calangute Plajı ile 1,8 mi (3 km) ve Candolim Plajı ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Restoranda Palmarinha De Goa unit of GKP Real Estat misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 80 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x