Palm Beach Historic Inn

South Florida, Palm Beach
Palm Beach Historic Inn Genel
Palm Beach Historic Inn Genel
Palm Beach Historic Inn Öne Çıkan Resim
Palm Beach Historic Inn Dış Mekan
Palm Beach Historic Inn Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Palm Beach Historic Inn
365 South County Road South Florida, Palm Beach

Palm Beach Historic Inn misafirlere Palm Beach merkezinde, Worth Avenue Alışveriş Merkezi yakınında ve Worth Caddesi ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Palm Beach Limanı ile 6,2 mi (9,9 km) ve CityPlace ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimiz için hazır paket dâhildir.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 13 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, iPod takma konsolu ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Executive Süit
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x