AKA West Palm

West Palm Beach
AKA West Palm Genel
AKA West Palm Genel
AKA West Palm Öne Çıkan Resim
AKA West Palm Dış Mekan
AKA West Palm Kahvaltı
Image More +29 fotoğraf
AKA West Palm
695 S Olive Ave , West Palm Beach

AKA West Palm West Palm Beach merkezinde, CityPlace ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Clematis Caddesi ile 8 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Palm Beach County Kongre Merkezi ile 1,2 km ve S Lake Trail ile 1,4 km mesafede.

Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 215 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Tempur-Pedic yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 50-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası, mikrodalga fırın ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. West Palm Beach bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart otel misafirlerimize 120 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 2 Yatak Odası, Engellilere Uygun
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Club
Club Stüdyo
Stüdyo,
Stüdyo, Havuz Manzaralı
Stüdyo,
Stüdyo, Engellilere Uygun
Stüdyo
Stüdyo
Stüdyo
Stüdyo
Çatı
Çatı Katı Süiti (Penthouse), 2 Yatak Odası
Room
Premium Süit, 2 Yatak Odası
Room
Çatı Katı Süiti (Penthouse), 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x