Palazzo Navona

Roma Tarihi Merkezi, Roma
Palazzo Navona Genel
Palazzo Navona Genel
Palazzo Navona Genel
Palazzo Navona Genel
Palazzo Navona Genel
Image More +55 fotoğraf
Palazzo Navona
Largo della Sapienza 8 Roma Tarihi Merkezi, Roma

Palazzo Navona konaklamanızda, Roma merkezinde, Piazza Navona ve Sant'Eustachio ile yakın mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Chiesa di Sant’Andrea della Valle ile 0,2 km ve Pantheon ile 0,6 km mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 43 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit (4 people)
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Executive Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x