Palazzo Gatto Art Hotel & SPA, BW Premier Collection

Trapani
Palazzo Gatto Art Hotel & SPA, BW Premier Collection Öne Çıkan Resim
Palazzo Gatto Art Hotel & SPA, BW Premier Collection Dış Mekan
Palazzo Gatto Art Hotel & SPA, BW Premier Collection Dış Mekan
Palazzo Gatto Art Hotel & SPA, BW Premier Collection Dış Mekan
Palazzo Gatto Art Hotel & SPA, BW Premier Collection Kahvaltı
Image More +59 fotoğraf
Palazzo Gatto Art Hotel & SPA, BW Premier Collection
Via della Cuba, 9 , Trapani

Palazzo Gatto Art Hotel & SPA, BW Premier Collection misafirlere Trapani merkezinde, Palazzo Senatorio ve Sant'Agostino Kilisesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Trapani Limanı ile 0,2 mi (0,4 km) ve Chiesa del Purgatorio ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Misafirler için market var; ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 19 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Spa küveti ve buhar odası dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Süit
Exclusive
Exclusive Süit
Room
Royal Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Royal Süit (Private spa)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x