Azzoli Trapani - Apartments & Skypool - Adults Only

Trapani
Azzoli Trapani - Apartments & Skypool - Adults Only Genel
Azzoli Trapani - Apartments & Skypool - Adults Only Öne Çıkan Resim
Azzoli Trapani - Apartments & Skypool - Adults Only Dış Mekan
Azzoli Trapani - Apartments & Skypool - Adults Only İç Mekan
Azzoli Trapani - Apartments & Skypool - Adults Only Kahvaltı
Image More +31 fotoğraf
Azzoli Trapani - Apartments & Skypool - Adults Only
Via Barone Sieri Pepoli 26 , Trapani

Azzoli Trapani - Apartments & Skypool - Adults Only misafirlere Trapani merkezinde, Palazzo Senatorio yakınında ve Sant'Agostino Kilisesi ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı rezidans Trapani Limanı ile 0,6 mi (0,9 km) ve Santa Maria del Gesu Kilisesi ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Azzoli Trapani - Apartments & Skypool - Adults Only misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve Akıllı televizyonlar bulunan 15 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Frette Italian çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu rezidansta ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Süit
Deluxe
Deluxe Süit
Room
Standard Oda
Room
Superior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x