Palazzo delle Grazie

(area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Sorrento
Palazzo delle Grazie Dış Mekan
Palazzo delle Grazie Dış Mekan
Palazzo delle Grazie Dış Mekan
Palazzo delle Grazie Dış Mekan
Palazzo delle Grazie İç Mekan
Image More +35 fotoğraf
Palazzo delle Grazie
Via Santa Maria delle Grazie (area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Sorrento

Palazzo delle Grazie size Sorrento (Sorrento Kent Merkezi) bölgesinde, Piazza Tasso ve Sorrento Peninsula yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Pompeii Arkeoloji Parkı ile 16,2 mi (26,1 km) ve Mount Vesuvius - Pompei (bölge) ile 21,2 mi (34,2 km) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Akdeniz stili pansiyonda ayrıca ortak alanda televizyon ve otomatik satış makinesi vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Exclusive
Exclusive Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez, Teras
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x