Palazzo Bruca Catania

Doğu Sicilya, Katanya
Palazzo Bruca Catania Dış Mekan
Palazzo Bruca Catania Dış Mekan
Palazzo Bruca Catania Dış Mekan
Palazzo Bruca Catania Dış Mekan
Palazzo Bruca Catania Kahvaltı
Image More +135 fotoğraf
Palazzo Bruca Catania
Via Vittorio Emanuele II 201 Doğu Sicilya, Katanya

Palazzo Bruca Catania misafirlere Katanya merkezinde, Via Crociferi ve Assisi Aziz Francis Kilisesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan konak otel Etna Dağı ile 21,5 mi (34,6 km) ve Via Etnea Alışveriş Bölgesi ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Palazzo Bruca Catania misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli paket kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı çıkış ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Süit
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Room
Exclusive Tek Büyük Yataklı Oda, Sıcak Su Havuzu
Room
Luxury Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sıcak Su Havuzu, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Stüdyo Süit
Room
Comfort Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x