Hotel Centrale Europa

Doğu Sicilya, Katanya
Hotel Centrale Europa Genel
Hotel Centrale Europa Genel
Hotel Centrale Europa Öne Çıkan Resim
Hotel Centrale Europa Dış Mekan
Hotel Centrale Europa Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Hotel Centrale Europa
Via Vittorio Emanuele II 167 Doğu Sicilya, Katanya

Hotel Centrale Europa misafirlere Katanya merkezinde, Piazza del Duomo ve Fil Sarayı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Etna Dağı ile 21,5 mi (34,6 km) ve Via Etnea Alışveriş Bölgesi ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 17 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon mevcuttur. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için hızlı giriş, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x