Palazzo 42

Pistoia
Palazzo 42 Genel
Palazzo 42 Genel
Palazzo 42 Genel
Palazzo 42 Genel
Palazzo 42 Genel
Image More +121 fotoğraf
Palazzo 42
Via Curtatone e Montanara 42 , Pistoia

Palazzo 42 misafirlere Pistoia merkezinde, Santuario Basilica della Madonna dell'Umiltà Bazilikası ve Teatro Manzoni Tiyatrosu ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Sant'Andrea ile 0,2 mi (0,4 km) ve Ospedale del Ceppo ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Misafirler ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 18 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide şömine gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı ve asansör vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Design
Design Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit
Room
Classic Tek Kişilik Oda
Room
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x