Battistero Residenza d'Epoca

Pistoia
Battistero Residenza d'Epoca Öne Çıkan Resim
Battistero Residenza d'Epoca Dış Mekan
Battistero Residenza d'Epoca Dış Mekan
Battistero Residenza d'Epoca Kahvaltı
Battistero Residenza d'Epoca Yerinde Yemek
Image More +63 fotoğraf
Battistero Residenza d'Epoca
Via del Lastrone, 21 , Pistoia

Pistoia bölgesindeki Battistero Residenza d'Epoca konaklamanızda, Giro del Sole Heykeli ve Piazza della Sala Meydanı yakınında konaklayacaksınız. Bu pansiyon Museo Diocesano Müzesi ile 0,1 mi (0,1 km) ve Cappella del Tau ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Battistero Residenza d'Epoca misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 13 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve kuaför gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafilere otelde alışveriş ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirlerimiz için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

King
King Executive Double or Twin Room
King
King Double Room
King
King Executive Double Room Single Use
Süit
Süit (Single Use)
Queen
Queen Double Room Single Use
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Queen Double Room
Room
King Deluxe Suite
Room
Süit
Room
Deluxe Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x