Palazetto Suites Zakynthos

Arkadii, Tsilivi
Palazetto Suites Zakynthos Öne Çıkan Resim
Palazetto Suites Zakynthos Dış Mekan
Palazetto Suites Zakynthos Dış Mekan
Palazetto Suites Zakynthos İç Mekan
Palazetto Suites Zakynthos İç Mekan
Image More +42 fotoğraf
Palazetto Suites Zakynthos
Tsilivi Arkadii, Tsilivi

Palazetto Suites Zakynthos misafirlere Zakynthos bölgesinde, plajda, Ionian Sea ve Tsilivi Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Zakynthos Limanı ile 4,2 mi (6,8 km) ve Alykanas Plajı ile 7,8 mi (12,6 km) mesafede.

Palazetto Suites Zakynthos içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 26 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Ücretli su parkı ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Swim
Swim Up Junior Suite with Pool View
Junior
Junior Suite with Pool and Sea View
Attic
Attic Suite with Pool & Side Sea View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x