Palantin Hotel

St. Petersburg
Palantin Hotel Genel
Palantin Hotel Genel
Palantin Hotel Öne Çıkan Resim
Palantin Hotel Dış Mekan
Palantin Hotel İç Mekan
Image More +34 fotoğraf
Palantin Hotel
4/6, Rizskiy Prospekt , St. Petersburg

Palantin Hotel konaklamanızda St. Petersburg bölgesinde merkezde, Trinity Katedrali ve St. Petersburg Devlet Üniversitesi N.I. Pirogov Yüksek Tıp Teknolojileri Kliniği ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Saint Petersburg Konservatuvarı ile 1,7 km (1,1 mil) ve Mariinsky Tiyatrosu ile 1,8 km (1,1 mil) mesafede.

Palantin Hotel misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı mevcuttur. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. St. Petersburg bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 237 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 2 Yatak Odası
Room
Business Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x