Palais Dar Ambre

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Annakhil
Palais Dar Ambre Genel
Palais Dar Ambre Öne Çıkan Resim
Palais Dar Ambre Dış Mekan
Palais Dar Ambre İç Mekan
Palais Dar Ambre Golf
Image More +74 fotoğraf
Palais Dar Ambre
Layadi 6 Dar Sebbane La Palmeraie Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Annakhil

Palais Dar Ambre misafirlere Marrakech (Palmeraie) bölgesinde, Palmeraie Müzesi ve Tabakhaneler ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 5,4 mi (8,7 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 4,2 mi (6,8 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

17 odada DVD oynatıcı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Açık havuz ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda
Premium
Premium Süit, Şömine
Royal
Royal Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Teras
Luxury
Luxury Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Teras
Exclusive
Exclusive Çadır, Kişiye Özel Havuzlu
Premier
Premier Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Bağlantılı Odalar, Zemin Kat
Standard
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Premium Süit, Teras
Room
Royal Süit, Teras
Room
Exclusive Çadır, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x