Palácio das Especiarias

Estremadura, Lizbon
Palácio das Especiarias Genel
Palácio das Especiarias Öne Çıkan Resim
Palácio das Especiarias Dış Mekan
Palácio das Especiarias Dış Mekan
Palácio das Especiarias Dış Mekan
Image More +216 fotoğraf
Palácio das Especiarias
Rua da Horta Seca 11 Estremadura, Lizbon

Palácio das Especiarias misafirlere Lizbon merkezinde, Rossio Meydanı ve Camoes Meydanı ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Ticaret Meydanı ile 0,7 mi (1,1 km) ve St George Kalesi ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Palácio das Especiarias misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

42 odada ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve Otelden tren istasyonuna servis (ücretli) ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Açafrão
Açafrão 01
Açafrão
Açafrão 02
Açafrão
Açafrão 03
Açafrão
Açafrão 04
Gengibre
Gengibre 01
Gengibre
Gengibre 02
Gengibre
Gengibre 03
Gengibre
Gengibre 04
Gengibre
Gengibre 05
Gengibre
Gengibre 06

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x