Palace Lido Hotel & Suites

Cecina Vadisi, Marina di Cecina
Palace Lido Hotel & Suites Öne Çıkan Resim
Palace Lido Hotel & Suites Kahvaltı
Palace Lido Hotel & Suites Kahvaltı
Palace Lido Hotel & Suites Kahvaltı
Palace Lido Hotel & Suites Yerinde Yemek
Image More +34 fotoğraf
Palace Lido Hotel & Suites
Via Firenze 2 Cecina Vadisi, Marina di Cecina

Palace Lido Hotel & Suites konaklamanızda Cecina merkezinde, Acqua Village su parkı ve Tombolo di Cecina Doğa Koruma Alanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Cavallino Matto ile 21,3 km ve Sassetta Kaplıcaları ile 35,1 km mesafede.

Ostro, Palace Lido Hotel & Suites misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 36 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Family
Family Oda
Junior
Junior Stüdyo Süit
Panoramic
Panoramic Süit
Room
Superior Oda, Kısmi Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x