Pakruojo dvaras

Pakruojis
Pakruojo dvaras Genel
Pakruojo dvaras Genel
Pakruojo dvaras Öne Çıkan Resim
Pakruojo dvaras Dış Mekan
Pakruojo dvaras Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Pakruojo dvaras
Karciamos g. 9 , Pakruojis

Pakruojis bölgesindeki Pakruojo dvaras konaklamanızda, Siauliai Saint Disciple Peter and Paul Cathedral ile 24 mi (38,7 km) ve İstavroz Tepesi ile 25,4 mi (40,8 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Photography Museum ile 25,7 mi (41,4 km) ve Sundial Square ile 25,7 mi (41,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz yerel tarzda kahvaltı servisi hafta içi 8.00 ve 10.00, hafta sonu 8.30 ve 10.30 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 22 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için hızlı çıkış, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Avlu Manzaralı
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda (for 5 people)
Family
Family Oda (for 3 people)
Family
Family Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x