Pakruojis Manor's Palace Boutique Hotel

Pakruojis
Pakruojis Manor's Palace Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Pakruojis Manor's Palace Boutique Hotel İç Mekan
Pakruojis Manor's Palace Boutique Hotel Kahvaltı
Pakruojis Manor's Palace Boutique Hotel Yerinde Yemek
Pakruojis Manor's Palace Boutique Hotel Yerinde Yemek
Image More +75 fotoğraf
Pakruojis Manor's Palace Boutique Hotel
Parko street 1 , Pakruojis

Pakruojis bölgesindeki Pakruojis Manor's Palace Boutique Hotel konaklamanızda, Siauliai Saint Disciple Peter and Paul Cathedral ile 24 mi (38,7 km) ve İstavroz Tepesi ile 25,4 mi (40,9 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Photography Museum ile 25,7 mi (41,4 km) ve Sundial Square ile 25,7 mi (41,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Tam kahvaltı servisi hafta içi 8.00 ve 10.00, hafta sonu 8.30 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 11 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x