Pak Ram

Mae Rim
Pak Ram Öne Çıkan Resim
Pak Ram Dış Mekan
Pak Ram Dış Mekan
Pak Ram Dış Mekan
Pak Ram Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Pak Ram
52/1 Moo 6 Mae Ram , Mae Rim

Mae Rim bölgesindeki Pak Ram misafirlere denize sıfır, Doi Suthep-Pui Ulusal Parkı ve Siam Böcek Dünyası 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Chiang Mai Üniversitesi ile 13,1 mi (21 km) ve Tha Phae Kapısı ile 13,5 mi (21,7 km) mesafede.

Otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve tablet bilgisayar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 55-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Villa, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Veranda
Deluxe
Deluxe Villa
Standard
Standard Villa, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x