Cool Downs Resort

Kuzey Tayland, Mae Rim
Cool Downs Resort Genel
Cool Downs Resort Genel
Cool Downs Resort Öne Çıkan Resim
Cool Downs Resort İç Mekan
Cool Downs Resort Yerinde Yemek
Image More +33 fotoğraf
Cool Downs Resort
432 Moo.1 T.Mae Raem Kuzey Tayland, Mae Rim

Mae Rim bölgesindeki Cool Downs Resort konaklamanızda, Doi Suthep-Pui Ulusal Parkı ve Siam Böcek Dünyası ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Chiang Mai Üniversitesi ile 12,9 mi (20,8 km) ve Tha Phae Kapısı ile 12,9 mi (20,8 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Mong Mar Cafe ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 11 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Cool
Cool Deluxe
Cool
Cool Executive
Cool
Cool Suite
Cool
Cool Villa Jacuzzi Out Door

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x