JJ's Retreat

Rarotonga
JJ's Retreat Genel
JJ's Retreat Genel
JJ's Retreat Öne Çıkan Resim
JJ's Retreat Dış Mekan
JJ's Retreat Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
JJ's Retreat
Vaiganaua Road, Rutaki , Rarotonga

JJ's Retreat misafirlere Rarotonga (Takitumu District) bölgesinde, Takitumu Conservation Area ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Maire Nui Botanical Gardens ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Muri Plajı ile 3,7 mi (5,9 km) ve Wigmore's Şelalesi ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretli kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Villa, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Dağ Manzaralı
Room
Deluxe Villa, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x