P R Patong Hotel

Güney Tayland, Patong
P R Patong Hotel Genel
P R Patong Hotel Öne Çıkan Resim
P R Patong Hotel Dış Mekan
P R Patong Hotel Dış Mekan
P R Patong Hotel Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
P R Patong Hotel
189/9 Rat-U Thit- 200 Pee Road Kathu Güney Tayland, Patong

P R Patong Hotel misafirlere Patong bölgesinde, plaj yakınında, Bangla Sokağı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Patong Plajı ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Karon Plajı ile 3,2 mi (5,2 km) ve Kata Plajı ile 6,5 mi (10,4 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 30 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve asansör mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x