P&O Apartments Wilanów

Varşova – Doğu Polonya, Varşova
P&O Apartments Wilanów Öne Çıkan Resim
P&O Apartments Wilanów Dış Mekan
P&O Apartments Wilanów Dış Mekan
P&O Apartments Wilanów Dış Mekan
P&O Apartments Wilanów Dış Mekan
Image More +61 fotoğraf
P&O Apartments Wilanów
Sarmacka 2 Varşova – Doğu Polonya, Varşova

P&O Apartments Wilanów misafirlere Varşova (Wilanow) bölgesinde, Ursynow Arena Spor Salonu ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Polonya Askeri Teknoloji Müzesi ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Bilim ve Kültür Sarayı ile 10,9 mi (17,6 km) ve Eski Şehir Meydanı ile 24,8 mi (39,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için apart dairede oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 40-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x