P&O Apartments Wagonowa

Varşova – Doğu Polonya, Varşova
P&O Apartments Wagonowa Öne Çıkan Resim
P&O Apartments Wagonowa Dış Mekan
P&O Apartments Wagonowa Dış Mekan
P&O Apartments Wagonowa İç Mekan
P&O Apartments Wagonowa İç Mekan
Image More +29 fotoğraf
P&O Apartments Wagonowa
ul. Wagonowa 19 Varşova – Doğu Polonya, Varşova

P&O Apartments Wagonowa misafirlere Varşova (Wlochy) bölgesinde, Gabriel Narutowicz Square ve Marynarska Point ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bilim ve Kültür Sarayı ile 3,8 mi (6,1 km) ve Eski Şehir Meydanı ile 17,9 mi (28,8 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Apart Daire
Room
Business Apart Daire (2)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x