P&O Apartments Plac Zbawiciela

Varşova – Doğu Polonya, Varşova
P&O Apartments Plac Zbawiciela Öne Çıkan Resim
P&O Apartments Plac Zbawiciela Dış Mekan
P&O Apartments Plac Zbawiciela Dış Mekan
P&O Apartments Plac Zbawiciela Yerinde Yemek
P&O Apartments Plac Zbawiciela Oda Düzeni
Image More +28 fotoğraf
P&O Apartments Plac Zbawiciela
Aleja Wyzwolenia 10 Varşova – Doğu Polonya, Varşova

P&O Apartments Plac Zbawiciela misafirlere Varşova (Merkez) bölgesinde, Varşova Gestapo Karargahı Müzesi ve Ujazdow Parkı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Bilim ve Kültür Sarayı ile 1,5 mi (2,3 km) ve Eski Şehir Meydanı ile 4,5 mi (7,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairenin 4 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 40-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş mevcuttur.

Misafirler için valiz dolabı ve asansör vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Stüdyo (at 10 Wyzwolenia Avenue)
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası (at 10 Nowowiejska Street)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x