Ozon Aparthotel

Nord-vest, Cluj County
Ozon Aparthotel Öne Çıkan Resim
Ozon Aparthotel Dış Mekan
Ozon Aparthotel İç Mekan
Ozon Aparthotel İç Mekan
Ozon Aparthotel Oda Manzaraları
Image More +71 fotoğraf
Ozon Aparthotel
Strada Nicolae Tonitza Nord-vest, Cluj County

Cluj-Napoca bölgesindeki Ozon Aparthotel konaklamanızda, Adalet Sarayı ve Sebestyen Palace ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu apart daire Botanik Bahçesi ile 1,9 mi (3 km) ve Museum of Zoology ile 2 mi (3,3 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 16 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 109-cm düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ücretsiz gazete servisi ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler 100 metre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Apart Daire, 2 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası
Çatı
Çatı Katı (Loft)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x