Oyster Creek Lodge

Route 62, Knysna
Oyster Creek Lodge Genel
Oyster Creek Lodge Öne Çıkan Resim
Oyster Creek Lodge Dış Mekan
Oyster Creek Lodge Dış Mekan
Oyster Creek Lodge Dış Mekan
Image More +65 fotoğraf
Oyster Creek Lodge
1 Point Close Route 62, Knysna

Oyster Creek Lodge misafirlere Knysna bölgesinde, göl üzerinde, Knysna Lagoon ve Garden Route Ulusal Parkı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Cape Floral Region Protected Areas ile 0,1 mi (0,1 km) ve Featherbed Boat Cruises ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Oyster Creek Lodge misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için plazma televizyon olan 6 oda mevcuttur. Odanızda bir Tempur-Pedic yatak bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Gol sahasında vuruş antremanı yapın ve açık havuz gibi diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürün. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Oyster Creek Lodge (7)
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Luxury Süit
Room
Standard Stüdyo
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Honeymoon Çatı Katı (Loft)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x