Elephant Hide of Knysna Guest Lodge

Route 62, Knysna
Elephant Hide of Knysna Guest Lodge Genel
Elephant Hide of Knysna Guest Lodge Genel
Elephant Hide of Knysna Guest Lodge Öne Çıkan Resim
Elephant Hide of Knysna Guest Lodge Dış Mekan
Elephant Hide of Knysna Guest Lodge Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Elephant Hide of Knysna Guest Lodge
Cherry Lane Welbedacht, Plettenberg Bay Route 62, Knysna

Knysna bölgesindeki Elephant Hide of Knysna Guest Lodge konaklamanızda, Cape Floral Region Protected Areas yakınında ve Knysna Lagoon ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı pansiyon Garden Route Ulusal Parkı ile 1,4 mi (2,3 km) ve Featherbed Boat Cruises ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için tam dâhildir.

Misafirler buzdolabı ve Akıllı televizyonlar bulunan 9 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Düz ekran televizyon ile şifreli televizyon kanalları sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Art Deco stili pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Lagün Manzaralı
Süit
Süit (Bird's eye)
Room
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Lagün Manzaralı
Room
Süit (Fynbos)
Room
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x