OYO 642 PHU MY HUNG BUNGALOW

Güney Vietnam, Ba Keo
OYO 642 PHU MY HUNG BUNGALOW Öne Çıkan Resim
OYO 642 PHU MY HUNG BUNGALOW Dış Mekan
OYO 642 PHU MY HUNG BUNGALOW Dış Mekan
OYO 642 PHU MY HUNG BUNGALOW Dış Mekan
OYO 642 PHU MY HUNG BUNGALOW Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
OYO 642 PHU MY HUNG BUNGALOW
Group 1, Cua Lap Hamlet Duong To Village Güney Vietnam, Ba Keo

Phu Quoc bölgesindeki OYO 642 PHU MY HUNG BUNGALOW konaklamanızda, Phu Quoc Plajı ve Long Beach Center ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu apart daire Phu Quoc Gece Pazarı ile 3,2 mi (5,2 km) ve Coi Nguon Museum ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

OYO 642 PHU MY HUNG BUNGALOW misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 22 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda (Bungalow)
Classic
Classic Oda (Bungalow)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x