Oyado Ichifuji

Shutoken, Nikko
Oyado Ichifuji Öne Çıkan Resim
Oyado Ichifuji Dış Mekan
Oyado Ichifuji Dış Mekan
Oyado Ichifuji Dış Mekan
Oyado Ichifuji Yerinde Yemek
Image More +6 fotoğraf
Oyado Ichifuji
798-1,Kinugawa-onsen-taki Shutoken, Nikko

Nikko bölgesindeki Oyado Ichifuji konaklamanızda, Kawaji Onsen ve Kinugawa Sıcak Kaplıcaları Fureai Köprüsü ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu ryokan otel Toshogu ile 12,5 mi (20 km) ve Shiobara Avcı Dağı ile 13,9 mi (22,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca ryokan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

10 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, kaplıca suyu banyosu ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spa küveti gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Oda, Dağ Manzaralı (Japanese Style)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x